Sandale

Alegeți perechea potrivită de sandale

O greșeală făcută des de persoanele care poartă sandale este că nu se asigură dacă sandalele se potrivesc cu hainele purtate. Aceasta poate fi o greșeală foarte mare deoarece poate dauna aspectului. In contrast, alegând sandalele potrivite veți arata mai bine. Va puteți întreba, cum se poate alege perechea potrivita? În o esența exista 3 criterii pentru a lua în considerare când cumpărați o pereche de sandale pentru un purta împreuna cu ținuta voastră.

 Perechea potrivita pentru ocazia potrivita

Probabil criteriul cel mai important pentru a alege o pereche este unde le veți purta. De exemplu pentru femei, nu este recomandat sa purtați șlapi cu rochia de seara. Iar barbatii ar trebui sa fie foarte familiari cu faptul ca sandalele nu se poarta cu șosete. Dar ce nu este prea evident e de exemplu ca cele de plaja nu merg cu pantalonii kaki(folosiți des la întâlniri de afaceri). Dar o pereche de sandale maro din piele se potrivesc mai bine pentru o ținuta mai “business”.

Pentru barbatii care vor sa își cumpere o pereche ar trebui să decidă în primul rand materialul din care sunt făcute sandalele. Cele de piele sunt mai bune pentru întâlniri mai oficiale iar cele cu scai sau cu talpa din cauciuc sunt bune pentru ocazii mai puțin oficiale.

Stil versus Stil

Femeile au mai multe dificultăți în a determina ce tip de sandale se potrivesc pentru anumita ocazie fiindcă materialul nu este o caracteristica pentru a separa tipurile de sandale. Când luam în considerare ce tipurile de sandale se potrivesc pentru o anumita ținuta, trebuie prima data sa ne gândim la stilul ținutei. Tocul este în general caracteristica ce diferențiază sandalele pentru femei.

Culoarea potrivita

In final când alegem o pereche pentru o anumita ținută trebuie luat în considerare și culoarea. De asemenea brandurile sandalelor de dama au de obicei o gama variata de culori.

La un moment-dat sandalele pentru barbati erau de culori gen maro sau cafenii. Desi aceste culori sunt destul de des întâlnite, acum sunt mult mai multe varietății de culori. Dar este mereu bine sa va gândiți la ocaziile unde le veți purta înainte de a va decide la o culoarea.

No comments yet.

Lasă un răspuns