Pantofi de Lux Eleganti

De ce Pantofi de Lux Eleganti?

Trebuie să recunoaștem ca femeile sunt înnebunite după pantofi de lux eleganți, fie ca sunt cu toc înalt, eleganți sau sport, cizme sau sandale. Atunci când un brand este în vogă toate femeile ori îl au deja în garderoba, ori își doresc sa il aibă. Casadei Valentina, Saint Laurent Mary Jane, Christian LaCroix, Prada, Calvin Klein, Mihai Albu pot aduce o strălucire de fiară chiar și  în ochii femeilor sensibile.

Daca esti femeie, atunci probabil știi deja cât de mult contează ce pereche de pantofi porți. Aceștia iți completează look-ul si face diferența intre un look fabulos sau unul care va starni priviri de compasiune. Oricât de bine arăți și oricât de bine imbracata ai fi, fara pantofii asortați eforturile tale sunt inutile. Pantofi nepotriviți = look nepotrivit. E foarte simplu.

Ce designer ar trebui sa alegi?

Pantofii de designeri nu sunt cumpărați doar pentru numele lor. Ei sunt recunoscuți ca având o calitate foarte buna, recunoscuta atat in cercurile specialiștilor in domeniu, cat și în rândul clienților.
Calitatea nu este singura componenta care contribuie la succesul designerului si a elegantei. Contează de asemenea aspectul original al încălțămintei, strategia de marketing si oamenii care i-au susținut și recomandat.

Pantofii de designer sunt mai mult decât încălțăminte. Ei sunt incaltaminte cu prestigiu. Daca vrei ca sa fii sigura ca prestigiul de care se bucura brandul pe care ți-l dorești este unul real, este bine sa fii atenta la vedete pentru ca ele sunt cele care dau tonul când vine vorba de trend. Faptul ca ele poarta acei pantofi reprezinta confirmarea brandului de designer si acceptarea lor ca atare in toate mediile.

Ar trebui sa alegi pantofi de lux de designer sau imitații?

Pantofii de designeri, pe langa faptul că sunt foarte stilați și la modă au si o calitate foarte buna a materialului si o durata mai lunga de viata. Pentru a menține reputația brandului, aceștia trebuie sa combine designul  sofisticat cu rezistenta. Astfel, achiziționarea unor perechi de pantofi de lux de designer este o investiție excelenta pe termen lung.

Desi atunci când tragi linie la sfârșit observi ca pantofii de lux ti-au scutit de fapt câteva sute bune de lei, multe femei prefera totuși imitațiile. Acestea costa mult mai putin fata de pantofii de lux, însă va trebui mereu sa ai grija sa iti cumperi alții. Imitațiile arata bine, insa nu vor supraviețui decât la câteva petreceri.

Pantofii de lux de designer iți conferă status. Atunci când mergi la o petrecere încălțată cu o pereche de pantofi stilați si scumpi, lumea te va privi cu invidie și admirație. Părerea lumii si felul in care ești privit de ceilalți contează indiferent dacă ne place sau nu și de multe ori face diferența. Cu siguranță ca aprecierea celorlalți atunci când îți vor vedea bunul gust in materie de încălțăminte te va face sa pășești cu mai multă încredere și energie.

Pantofii, alături de diamante sunt cei mai buni prieteni ai femeilor. Pantofii neasortați la un look strălucitor îi va anula efectul, însă o pereche de pantofi cu un look extravagant poate salva un look neinspirat.

Ce este in trend in momentul de față?

Persoanele foarte bogate și excentrice prefera pantofii de designer unici si personalizați. Multe vedete precum Lady Gaga optează pentru pantofi cu o forma foarte extravaganta sau cu tocuri foarte înalte. Recordul mondial pentru pantofii cu cele mai înalte tocuri îi aparține designerului român Mihai Albu(37 cm).

Pantofi de Lux Eleganti 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns