Pantofi Dama

Secrete pentru a alege perechea perfecta de pantofi dama

Pentru multe dintre noi femeile experienta de a cumpăra o pereche de pantofi dama poate fi una dintre cele mai bune senzații. Nu participam în fiecare zi la evenimente speciale iar pantofii și rochia vor face primele impresii.

O chestie de ținut minte despre pantofii dama este ca nu sunt ca alte tipuri de încălțăminte precum adidasii care pot fi purtați o zi întreaga în diferite situații datorita tocurilor înalte și bretelelor care după o mai luna pot deveni mai puțin confortabili.

Ce tipuri de pantofi ar fi buni pentru mine?

  •  Care este culoarea rochiei cu care vor fi purtați? Pantofii trebuie sa se potrivească perfect cu întreaga ținuta. Daca nu o sa purtați prea multe bijuterii alte accesorii atunci e bine sa aveti o pereche de pantofi mai simpli. Culoarea rochiei trebuie de asemenea sa se potrivească cu cea a pantofilor. Nu trebuie sa fie de aceeași culoare sau material sau model, doar sa arata bine combinația.
  • Care este ocazia? Perechea voastră de pantofi dama trebuie sa sugereze un pic de atitudine. Dar trebuie sa va asigurați ca atitudinea sugerata se potrivește cu cu ocazia unde vor fi purtați. In plus, de asemenea trebuie sa știți cat de mult o sa dureze. Daca o sa stați în picioare tot timpul sau la masa, trebuie sa va asigurați ca purtați perechea potrivita de pantofi dama astfel încât sa va simțiți confortabili și tot odată sa ațâțați minunat.
  • Verificați ce număr purtați la picior. Daca mărimea este buna atunci piciorul ar trebui sa intre ușor in pantofi si sa se potrivească perfect, dar cu un pic de loc liber pentru a putea mișca degetele.

Speram ca veți găsit pe magazinul nostru perechea perfect de pantofi dama care sa meargă bine împreuna cu ținuta voastră.

Pantofi Dama 5.00/5 (100.00%) 2 votes
No comments yet.

Lasă un răspuns