Pantofi cu Platforma

Oferte Pantofi cu Platorma

Pantofii cu platforma sunt un tip de incaltaminte cu o talpa mai groasa din pluta sau plastic. Diferența intre pantofii cu toc și pantofii cu platforma este talpa groasa, dar de asemenea si unghiul. Unghiul pantofilor cu platforma este mult mai mic decât la pantofii cu tocuri iar pentru multi sunt mai confortabili de purtat decât pantofii cu toc.

S-ar putea ca pantofii cu platforme sa fi fost folosiți prima data în teatrele din Grecia antica pentru a creste înălțimea personajelor important. Astăzi pantofii cu platforma de înălțime medie sunt purtați cel mai mult de adolescente și tinere femei.

Pantofi cu platforma fara toc

Printre perechile de pantofi cu platforma, cele mai căutate sunt cele fara toc. Online puteți găsi pantofi cu platforma pentru orice gust și ocazie. Iar înălțimea lor este intre medie sau foarte înaltă. Cu o gama variata de culori puteți fi sigur ca veți găsi culori reci, calde și vii.

Pantofi cu platforma si toc

Pantofii cu platforma si toc sunt soluția celor cărora le plac pantofi cu tocuri dar cu mai multa stabilitate. Acești pantofi oferă avantajele tocurilor îmbinat cu confortul balerinilor. Un alt avantaj al acestor pantofi este ca puteți adăuga cu ușurință câțiva centimetrii la înălțime, fără a sacrifica confortul.

Pantofii cu platforma demonstrează ca eleganta poate fi confortabila. Online puteți găsi o foarte multi de pantofi cu platforma și ultimele tendințe în moda pentru a va crea propriul look. Acești pantofi sunt purtați indiferent de înălțime deoarece cu îmbrăcămintea potrivita puteți arata minunat.

Acest model de pantofi este popular din anii 70′ și de atunci nu a ieșit din moda. Sunt pantofii preferații a multora nu doar pentru ca sunt practici(înălțime și stabilitate), dar și pentru eleganta lor.  De asemenea ei sunt foarte mult folosiți către celebrități pe scena în timpul concertelor.

In timp unele modele se schimba mai mult decât altele, dar putem fi siguri ca pantofii cu platforma o sa fie în continuare la moda foarte multi ani.

Pantofi cu Platforma 5.00/5 (100.00%) 2 votes
No comments yet.

Lasă un răspuns