Pantofi 2014

Tendințe de Pantofi 2014

In fiecare primăvară tendințele in moda se schimba pentru ca cumpărătorii sa aibă ceva nou de purtat. Aceste tendințe nu sunt independente în fiecare tara, ci sunt legate una de alta în fiecare an.

Pantofi 2014 și ciclurile în moda

Precum anotimpurile, unele elemente revin in moda periodic la fel ca anotimpurile. Daca ați sorta hainele din dulap in ordine cronologica veți observa ca unele chestii reintra în moda după ceva timp. Lumea modei este în continua schimbare, pantofi care ies din moda acum, pot apărea din nou peste câțiva ani.

Cine va decide tendințele pentru pantofi în 2014?

Nu exista un grup care decide ce va fi la moda anul asta. Designerii propun câteva sugestii, iar apoi se observa preferințele cumpărătorilor. Deci se poate spune ca cumpărătorii decid ce sa va purta în 2014.

In etapa următoare celebritățile și jucătorii importanți din industria modei cumpără articolele prezentate pe podiumurile de moda, iar apoi devin disponibile publicului larg in magazine. Dar ele vor apărea întâi la magazinele de firma și apoi la alte magazine destinate publicului larg.

In general un trend în moda durează un an dar poate dura și mai mult în funcție de preferințele publicului larg. Iar multe devin din nou la moda în jur de 20 de ani.

Nu ezitați sa lăsați un comentariu despre pantofii din 2014. :)

Pantofi 2014 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Tags: ,

No comments yet.

Lasă un răspuns